Laat marketing, sales & services samenwerken voor een betere klantervaring

Op zoek naar betrouwbare software waarbij marketing, sales & service frictieloos met elkaar samenwerken? Onze marketing software oplossingen zorgen dat je marketingafdeling minder tijd kwijt is aan het in contact komen en blijven met jouw klanten. We zorgen dat je salesafdeling sneller en makkelijker leads kan opvolgen. Door het automatiseren van serviceprocessen, ben je sneller je klanten van dienst en helpen we je met een betere ervaring voor je klanten. Zo behaal je meer leads, meer omzet en een hogere klanttevredenheid.

Schakel Marketeers is gecertificeerd Hubspot partner. Meer weten over de mogelijkheden?

Waarom marketing software?

Door onze marketing software oplossingen helpen we je een brug slaan tussen de marketing, sales & service. Met marketing software helpen we je processen optimaliseren, die normaliter veel tijd in beslag nemen. Denk hierbij aan het selecteren van contacten voor een e-mailcampagne of het afhandelen van service tickets, zodat klanten sneller geholpen kunnen worden en tickets direct bij de juiste afdeling terecht komen.

Met onder meer Hubspot zorgen we dat marketing & sales elkaar versterken. Door te werken vanuit een centraal CRM systeem, zorgen we dat interessante leads die jullie marketing aanlevert automatisch bij de sales afdeling terechtkomen.

Maatwerk

Op zoek naar specifieke maatwerk marketing software? Vanuit onze expertise van het ontwikkelen van eigen software, denken we graag met je mee. We gaan maatwerk nooit uit de weg en helpen je graag bij het ontwikkelen van jouw ideale software, zodat jij betere resultaten kunt behalen.

Hoe we dat doen?

Deze software zetten we in om jouw marketing, sales & serviceproces te optimaliseren:

De voordelen van Marketing Software

Laat marketing, sales & service samenwerken.

Optimaliseer en automatiseer processen binnen marketing, sales & software voor een betere klantervaring & hogere efficiƫntie.

Een centraal systeem voor alle klantprocessen.

Werk vanuit een centraal systeem voor het afhandelen van tickets, het afhandelen van leads, het onboarden van nieuwe klanten of het opvolgen van leads. Zo heeft elke afdeling altijd alle informatie voor het opvolgen van leads, het geven van service en het in contact blijven met klanten.

Maatwerk

Door onze ervaring met het ontwikkelen van eigen software, gaan we maatwerk nooit uit de weg.

Meer marketing software?

Lees onze blogs of schrijf je in voor onze nieuwsbrief