• Flexibel team met krachtige specialiteiten

  Over ons

  Websites succesvol maken is onze business.

  Wij zijn Schakel Marketeers, een online marketingbureau met een persoonlijke benadering en 8 jaar ervaring. Wij werken met een klein flexibel team van krachtige specialisten en vaste contactpersonen in de binnenstad van Zwolle.

  Ons team streeft ernaar om het verschil te kunnen maken voor ondernemers. Wij zijn pas tevreden als een website succesvoller is dan ooit tevoren, online doelstellingen worden behaald, wanneer onze inbreng zorgt voor verbeterde bedrijfsresultaten en jij meer dan tevreden bent.

  Ons team

  Joost Derks
  Owner / Internet Marketeer
  Tijdens creatieve brainstorm sessies komen we samen tot de beste ideeën. Ik ben op mijn scherpst als het gaat om het omzetten van die ideeën naar een plan. Zo ontstaan er goed ingerichte marketing processen die jouw bedrijf helpen groeien.
  Voeg mij toe aan je netwerk!Een mailtje, wat leuk!Bel me!
  Joanne Haertlein
  Marketeer
  Ik kan je helpen met doelgerichte online campagnes, het analyseren van campagneresultaten en content creatie die perfect bij jouw doelgroep past.
  Voeg mij toe aan je netwerk!Still waiting for my e-mail from HogwartsBel me!
  Joram Schrijver
  Lead Developer
  Ik help je bij al je technische vraagstukken en bouw software om jouw online wensen te realiseren.
  title=''Tring tring!
  Rik Brugman
  Developer
  Ik werk aan je website en help je om je technische workflow te verbeteren. Op deze manier houd jij meer tijd over voor je klanten en je bedrijf.
  Voeg mij toe aan je netwerk!Hello from the otter slidddeeee!Bel me!

  Hoe wij werken

  Een persoonlijke benadering zit in onze genen, en wij vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten zich thuisvoelen bij ons.

  Onze klanten in de midden- en kleinbedrijven zijn allen experts op hun eigen vakgebied. Maar er zijn terreinen waar hun expertise niet ver genoeg rijkt. Online marketing is vaak zo’n terrein en daar kunnen wij de juiste ondersteuning bieden.

  Voor onze klanten analyseren wij het verkeer naar de website, stimuleren de verkoop en meten of onze aanpassingen het gewenste resultaat opleveren.
  Deze manier van online waardecreatie zorgt ervoor dat de bedrijfsresultaten verbeteren en dat jij als ondernemer je weer kan bezighouden met het ondernemerschap.

  Naast ons team beschikken wij over een netwerk van andere specialisten die wij kunnen inzetten. Op deze manier kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden met een specialistische benadering.

  Download onze whitepaper 'Bewust Online'

  (PDF - 1,2MB)