Leadinfo

Betere leadgeneratie door het herkennen van anonieme B2B websitebezoekers

Inzichtelijk krijgen welke bedrijven je website bezoeken? Met Leadinfo zorgen wij dat anonieme B2B website bezoekers veranderen in interessante leads. Met de juiste informatie kun jij snel leads opvolgen en betere deals sluiten.

De kracht van Leadinfo

Wij zorgen dat jij inzicht krijgt in de bedrijven die jouw website bezoeken. De software toont niet alleen het bedrijf, maar geeft ook interessante informatie die je kan gebruiken om snel leads op te volgen. Zo zorgen we dat jij algemene informatie over het bedrijf & financiële gegevens ontvangt. We maken inzichtelijk, hoe vaak de website bezocht is en welke pagina’s bezocht zijn door het bedrijf. Met deze informatie krijg je betere leadgeneratie en kan jouw salesafdeling betere leads sluiten.

Leadinfo werkt samen met verschillende CRM systemen, zoals Hubspot & Activecampaign. Hierdoor kan jij nog efficiënter werken door marketing automation. Samen met Leadinfo helpen we jou met het maken van krachtige retargeting op Google Ads & Linkedin.

De voordelen van Leadinfo

Verander anonieme B2B websitebezoekers in interessante leads

Leadinfo toont welke bedrijven je website bezoeken en maakt van anonieme B2B gebruikers interessante leads.

Integratie met verschillende CRM systemen

Maak gebruik van de kracht van marketing automation. Door de vele integraties met verschillende CRM systemen worden leads automatisch opgeslagen.

Alle informatie in een overzicht

Niet alleen worden anonieme gebruikers omgezet in leads, ook de bedrijfsinformatie wordt met je gedeeld. Zo worden contactgegevens, financiële gegevens en de bezochte pagina’s getoond. Zo kun jij met meer informatie, betere deals sluiten.

Ontvang meer informatie