Spotler

Communiceer direct met je doelgroep met geavanceerde e-mail marketing software.

Op zoek naar gebruiksvriendelijke software die je helpt bij het maken van geavanceerde e-mailcampagnes? Wij zorgen dat jouw marketingafdeling met Spotler snelle, effectieve en geautomatiseerde e-mailcampagnes op kan zetten. Hierdoor kan jij in direct contact blijven met jouw klanten en meer verkeer naar jouw website genereren.

De kracht van Spotler

Door Spotler kun je professioneel en direct met je doelgroep communiceren. De software is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Door directe support, hands-on trainingen en een up-to-date helpcenter krijgen marketeers de volledige controle over de software. Een op maat gemaakte account-inrichting zorgt ervoor dat jouw marketingafdeling de volledige controle heeft over de software. Spotler maakt e-mail marketing niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. Het programma is volledig AVG-compliant en heeft een ISO 27001 certificering. Hierdoor wordt klantdata optimaal beveiligd en is de privacy van jullie contacten altijd gewaarborgd.

Maak snel en gemakkelijk e-mailcampagnes, web formulieren, enquêtes en verbeter deze met A/B-testen. Door de koppeling met verschillende CMS, CRM en e-commerce systemen zorgen wij dat jij beter inzicht in het klantgedrag, een betere kwaliteit van data hebt en meer mogelijkheden voor persoonlijke communicatie.

De voordelen van onboarding optimalisatie

Volledige controle over de software

Door directe support, een up-to-date helpcenter en een op maat gemaakte account-inrichting, krijgen je werknemers de volledige controle.

Voor diverse toepassingen binnen e-mail marketing

Maak snel professionele, effectieve e-mail nieuwsbrieven, campagnes, web formulieren en enquêtes.

Veilige software


Dankzij een ISO 27001 certificering en een volledige AVG compliance, zijn jouw klantgegevens altijd veilig opgeslagen.

Ontvang meer informatie