Google Analytics

Maak het gedrag van bezoekers op je website inzichtelijk

Presteert jouw website niet naar verwachting? Dat kan verschillende redenen hebben. Met Google Analytics maken wij de prestaties van jouw website duidelijk, zodat jij kan zien waar dit aan ligt. Met inzichtelijke rapportages tonen we het gedrag van de bezoekers op jouw website.

De kracht van rapportages

Waarom een website niet goed presteert, kan verschillende redenen hebben. Hier helpen we je graag bij. We zoeken graag voor je uit waarom je website niet goed presteert. Door een maandelijkse rapportage van de prestaties van jouw website, krijg je inzichten in het gedrag van jouw bezoekers. Met deze rapportages laten we zien hoeveel verkeer er op jouw website is geweest en hoe lang ze op de website zijn geweest. Daarnaast geven we je inzichten in het gedrag van de bezoekers. Zo maken we inzichtelijk welke pagina’s zij bezoeken, op welke pagina de website vaak verlaten wordt. Omdat conversies erg belangrijk zijn, helpen we je ook graag bij het opstellen van doelen in Analytics. Zo houden wij bij hoeveel conversies er zijn geweest op de website en op welke pagina.

We vinden transparantie belangrijk. Daarom zorgen wij dat jij altijd toegang hebt tot de prestaties van jouw website. Na het instellen van Google Analytics, geven wij jou ook toegang, zodat jij altijd kan zien hoe jouw website presteert.

De voordelen van Google Analytics

Meten is weten

Met Google Analytics maken we inzichtelijk hoe bezoekers zich gedragen op de website. je hebt inzicht in de bezoekersstromen, de paginaweergaves en in de verkeersstromen.

Essentiƫle informatie voor verbetering

Door de rapportages ontvang je niet alleen informatie over het gebruik, maar deze informatie kun je ook gebruiken voor het verbeteren van de website. Zo zie niet alleen het verkeer, maar ook het bouncepercentage per pagina.

Ten allen tijden zelf toegang

Wij richten een account in en zorgen dat Google Analytics de gegevens van jouw website verzamelt. Wij koppelen Google Analytics aan jouw Gmail-account zodat jij de bezoekersstatistieken kan bekijken.

Ontvang meer informatie