ActiveCampaign

Combineer de kracht van e-mailmarketing & marketing automation

Schakel Marketeers is partner van ActiveCampaign. Met ActiveCampaign benutten wij de kracht van e-mailmarketing, marketingautomation en customer relationship management. Hierdoor blijf jij in contact met je klanten en zorgen we met marketing automation voor een betere klantervaring.

De kracht van ActiveCampaign

Met ActiveCampaign laten we sales & marketing met elkaar samenwerken. Door middel van marketing automation ontwikkelen we sterkte marketing- en verkoopprocessen die jou helpen met meer tevreden & loyale klanten te krijgen. Wij zorgen ervoor dat jouw marketing proces vlekkeloos verloopt en dat jouw salesafdeling effectief leads kan opvolgen. We kunnen deze software koppelen met verschillende integraties, zoals WooCommerce en livechat. Hierdoor ontvang jij niet alleen meer data van klanten, maar kunnen jouw sales & marketing afdeling feilloos elkaar versterken. Zo zorgen we dat jij een betere klantervaring krijgt op de website.

De voordelen van Activecampaign

Blijf in contact met je klanten

Zorg voor blijere & loyale klanten door middel van krachtige, persoonlijk e-mail campagnes.

Combineer automatisch sales & marketing

Laat marketing & sales met elkaar praten. Maak sterke marketing- en verkoopprocessen die naadloos op elkaar aansluiten & automatisch elkaar aanvullen.

De kracht van integraties

Met een ruim aanbod aan integraties die gekoppeld kunnen worden in de automatisering, zorgen we voor een vlekkeloze integratie tussen de website en andere plug-ins.

Ontvang meer informatie