Hubspot

Genereer meer leads, sluit meer deals & zorg voor een betere service

Schakel Marketeer is trotse partner van Hubspot. Het CRM platform bevat alle tools & integraties die jij nodig hebt voor het opzetten van inbound marketing. Wanneer je op zoek bent naar meer sales, een betere lead kwaliteit of een beter service proces. Met deze software kunnen jouw afdelingen samenwerken in één systeem en elkaar versterken.

De kracht van Hubspot

Inbound marketing is een term waarmee jij, jouw bedrijf kan laten groeien. Inbound marketing is gebaseerd op het opbouwen van duurzame en waardevolle relaties met je klanten. Dit doe je door middel van meerwaarde te bieden voor je klanten door een unieke gebruikerservaring te creëren. Dit kan zowel in sales, marketing & service.

Met Hubspot heb jij een compleet CRM systeem met alle tools die je nodig hebt om verder te groeien. Of het nou gaat om het verbeteren van jullie klantenservice, meer leads wil binnenkrijgen of meer deals wil sluiten. Wij helpen jou met het behalen van jouw doelen. Hubspot werkt met verschillende hubs voor verschillende afdelingen. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte oplossing die jou helpt bij het behalen van jouw doelen. Met Hubspot zorg je dat jouw klanten een ervaring beleven die klanten niet snel meer zullen vergeten. Mocht er onverhoopt toch wat mis gaan in het aankoopproces, zorgt Hubspot dat jouw klantenservice klachten snel en goed afhandelt

De voordelen van Hubspot

Verschillende producten voor verschillende doeleinden

Er zijn verschillende producten voor marketing, sales, service & CRM, welke los van elkaar af te nemen zijn. Hierdoor kunnen we altijd een oplossingen bieden die past binnen jouw wensen. 

Één centraal platform voor alle afdelingen

Werk vanuit één centraal platform, waar alle informatie op wordt geslagen. Zo hebben marketing, sales & service altijd alle informatie om je klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Automatiseer processen, bespaar tijd en verbeter de klantervaring.

Verbeter de klantervaring door processen te automatiseren. Of het nou gaat om het afhandelen van klachten, het opvolgen van leads, het onboarden van nieuwe klanten of het sluiten van deals.

Ontvang meer informatie