Nieuwe website

Behaal meer conversies met een snelle, voor conversie geoptimaliseerde website

Wij geloven we dat een nieuwe website een belangrijk onderdeel is van het verkoopproces. De website moet zorgen voor conversies, leads en waar mogelijk zelfs voor directe verkoop. Onze websites zijn snel, conversiegericht en nodigen gebruikers maximaal uit om conversies te maken op de website.

De kracht van een nieuwe website

Onze website worden in-huis ontwikkeld en worden gebouwd aan de hand van ons eigen flexibele Trader Thema. Ons thema is up-to-date met laatste WordPress features en werkt naadloos met onze software. Onze websites worden gebouwd met de standaard editor van WordPress. Hierdoor leveren we jou altijd een stabiele website die bovendien ook zelf makkelijk aan te passen is. Trader zorgt voor snelheid op jouw website. Dit is belangrijk voor je vindbaarheid op zoekmachines zoals Google. Daarom zijn onze websites up-to-date met de veranderingen die Google uitbrengt en die invloed hebben op de vindbaarheid op het internet.

We optimaliseren de website niet alleen voor Google, maar ook voor de laatste versies van verschillende browsers. Daarnaast zorgen we dat de website goed getoond wordt op mobiele telefoons, tablets en computers. We voegen Google Analytics toe zodat je altijd kan kijken hoe de website presteert.

Maak je website nog meer eigen

Ons trader thema is een modulair ontwerp. Dit betekent dat trader perfect werkt met onze marketing software en Cadar. Wil je de website nog meer eigen maken? We helpen je graag met maatwerk:

  • Op zoek naar een uniek ontwerp? Naast de bouw van een website helpen we graag met een maatwerk ontwerp.
  • Uitgekeken op de huidige huisstijl? We helpen je graag bij het ontwikkelen en doorvoeren van een nieuwe huisstijl.

Door het modulaire ontwerp kan maatwerk zelfs snel opgeleverd worden. Hoe eerder jouw nieuwe website online is, hoe eerder jij je bezig kan houden met de verkoop van jouw producten en het afhandelen van leads.

De voordelen van een nieuwe website

In-huis ontwikkeling en naadloze koppeling met onze software

Onze website worden in-huis ontwikkeld en worden gebouwd aan de hand van ons eigen flexibele thema. Hierdoor werken we continue aan het verbeteren van onze websites en werkt je website naadloos met onze software.

Snelheid en vindbaarheid

Trader zorgt voor snelheid op je website. Dit is belangrijk voor je vindbaarheid op zoekmachines zoals Google. Daarom zijn onze websites up-to-date met de veranderingen die Google uitbrengt en die invloed hebben op de vindbaarheid op het internet.

Modulair ontwerp

Trader is een modulair ontwerp. Dit betekent dat maatwerk altijd mogelijk is. Door het modulaire ontwerp kan maatwerk zelfs snel opgeleverd worden.