E-mailmarketing

Kom en blijf in contact met je klanten

E-mailmarketing is essentieel om in contact te komen met nieuwe klanten en contact te blijven houden met huidige klanten. Wij helpen je met het opzetten en beheren van effectieve e-mailcampagnes. Zo kun jij op een directe en persoonlijke manier je publiek bereiken.

De kracht van e-mailmarketing

Veel marketeers vinden het lastig om effective e-mailcampagnes op te zetten. Met onze e-mailmarketing oplossingen, zorgen we dat jouw medewerkers in een handomdraai effectieve campagnes op kunnen zetten. Hoe we dat doen? Door te werken vanuit één systeem met een centraal CRM systeem.

Hierdoor hoeven jouw medewerkers niet meer te werken met verschillende programma’s of handmatig contacten te selecteren. Door het gebruik van marketing automation zorgen we dat jullie CRM automatisch wordt geüpdate. Hiermee worden klanten automatisch toegevoegd aan het CRM systeem. Met een klik op de knop zorg je dat je alle interessante contacten selecteert voor de mailing. Ook gebruiken we marketing automation zodat jij niet alleen effective e-mailcampagnes kan maken, maar ze ook persoonlijk kan maken.

Bovendien zorgen we dat jij inzichtelijk krijgt wat de prestaties van mailcampagnes zijn. Zo zorgen we met onze software dat jij ziet hoe vaak een mail geopend is en welke acties uit de mail gekomen zijn. Hierdoor kun jij je e-mailcampagnes steeds effectiever maken en betere resultaten halen.

Op zoek naar hoe je nog effectievere e-mailcampagnes kan maken? We helpen je graag met A/B-testen.

De voordelen van e-mailmarketing

Een persoonlijke manier van communicatie

Met onze e-mailmarketing oplossingen zorgen we dat de mails die je verstuurd persoonlijk gemaakt kunnen worden, zonder handmatig werk. Met e-mail marketing bereik je direct je klanten en houd je het persoonlijk.

Een centraal CRM systeem

Geen verschillende systemen die niet gemaakt zijn om met elkaar te communiceren, maar één centraal voor mail en het opslaan van contacten.

Inzichten in de prestaties van je mails

Met onze e-mail marketing oplossingen zorgen we niet alleen dat je mails aankomen, maar dat je ook kan zien hoe je mailing presteert. Zo kun je mails optimaliseren en betere resultaten behalen.

Ontvang meer informatie