Marketing automation Zwolle

Automatiseer processen binnen marketing, sales & service voor een hogere efficiëntie, betere klantervaring en betere resultaten

Wij zijn Schakel Marketeers uit Zwolle. Wij zijn jouw partner voor marketing automation in Zwolle, Overijssel en daarbuiten. Met marketing automation zorgen wij dat je eerder met je klanten in contact komt, ook als ze nog niet klaar zijn voor een aankoop. Dit doen we door het gebruik van marketing automation. Met marketing automation stuur je automatisch specifieke content op het juiste moment naar de juiste klant. Hiermee informeer je jouw klanten en zorg je voor minder frictie. Hierdoor help je en overtuig je jouw klanten om een aankoop te doen op jouw website. 

Waarom marketing automation?

Doordat consumenten van nu gewend zijn aan het gemak en snelheid van grote merken, wordt klantbeleving steeds belangrijker. Met marketing automation zet je de klant centraal in zowel het sales als het marketingproces. Dit doen we door de juiste informatie op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen. Hierdoor ervaart een bezoeker minder frictie. Hiermee zorgen we voor een betere klantervaring en uiteindelijk meer verkoop op de website.

Wij helpen jou met het verbeteren van verschillende onderdelen binnen marketing, sales en service. Denk hierbij aan het genereren van leads, het opvolgen van leads, het automatiseren van service processen, maar ook in contact blijven met jouw klanten. Wij zorgen met marketing automation dat al deze processen meetbaar en dus verbeterbaar worden. Deze informatie kun jij weer inzetten om de klantervaring te verbeteren.

We zien dat veel bedrijven niet bewust kiezen voor het automatiseren van hun klantervaring. Daardoor ontstaat vaak een wirwar aan aan elkaar geknoopte tools. Vaak werken deze systemen niet samen of kan er niet gewerkt worden vanuit een centraal CRM systeem. Hierdoor ervaren klanten steeds meer frictie en is het verwijderen van frictie niet mogelijk. Hierdoor komen jouw klanten niet terug en loop je omzet mis.

Hoe we dat doen?

Dit kunnen we doen zodat jij sneller leads kan opvolgen:

  De voordelen van Marketing Automation

  Zet de klant centraal in het marketing & salesproces

  Stuur automatisch de juiste informatie op het juiste moment naar de juiste klant. Informeer klant, neem frictie weg, zorg voor een betere klantervaring en meer verkopen.

  Sla een brug tussen marketing, sales & service.

  Onze marketing automation software werken vanuit een centraal marketing CRM systeem. Hier worden klantgegevens, interacties en het gedrag van klanten opgeslagen. Zo houden we het simpel en overzichtelijk!

  Een centraal systeem voor marketing, sales & service

  Laat marketing, sales & service automatisch met elkaar samenwerken. Volg leads sneller op, zorg voor betere service en verhoog de efficiëntie van je marketingafdeling. De juiste inzet van marketing automation zorgt ervoor dat al deze processen beter meetbaar en steeds verbeterd kunnen worden.

  Meer marketing automation?

  Lees onze blogs of schrijf je in voor onze nieuwsbrief