Opvolgen van leads

Sorteer & volg automatisch leads op vanuit de website

Het opvolgen van leads kan een tijdrovende klus zijn. Wij helpen je met het automatisch sorteren en opvolgen van leads, zodat je meer tijd kan besteden aan het opvolgen van interessante leads en geen tijd meer kwijt bent aan niet relevante leads.

De kracht van het automatisch opvolgen van leads

Lead optimalisatie gaat verder dan het inzichtelijk maken van welke leads er op je website zijn. Lead optimalisatie gebruikt marketing automation om leads te sorteren naar relevantie. Zo weet jouw sales afdeling gelijk welke leads snel opgevolgd moeten worden. Ook helpt lead optimalisatie bij het automatisch opvolgen van leads. Hierdoor hoeft jouw sales afdeling niet onnodig tijd te besteden aan het handmatig versturen van informatie of het sorteren van  interessante leads.

Wij zorgen dat bezoekers na het achterlaten van contactgegevens gelijk de juiste informatie ontvangt. We kunnen zelfs zorgen dat deze informatie per pagina of soort lead verschillend is. Wanneer de lead een punt bereikt waarin persoonlijk contact of meer informatie nodig is, krijgt de sales afdeling automatisch een melding.

De voordelen van lead optimalisatie

Sorteer automatisch leads

Bespaar tijd doordat leads automatisch gesorteerd worden naar relevantie. Wanneer een lead interessant is voor jouw bedrijf, ontvang je automatisch een melding

Bespaar tijd

Door marketing automation is het niet meer nodig om veel tijd te besteden aan het handmatig versturen van e-mails of informatie.

Automatische interne meldingen

Door het gebruik van marketing automation, krijgt je sales afdeling automatisch een melding als het nodig is om persoonlijk contact op te nemen. Zo worden leads snel opgevolgd.

Ontvang meer informatie