Zoekmachine optimalisatie

Behaal meer organisch verkeer en meer conversies op je website door een hogere positie binnen zoekmachines

In marketingtermen wordt zoekmachine optimalisatie ook wel Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd. Met SEO zorgen we dat jouw website hoger in de zoekresultaten komt te staan, wanneer iemand zoekt naar producten die jij aanbiedt op de website. Hoe hoger jij in Google staat, hoe groter de kans is dat jouw website bezocht wordt.

De kracht van zoekmachine optimalisatie

De hoeveelheid tekst en de manier waarop dit op je pagina’s staat zorgt ervoor dat Google bepaald hoe goed of slecht leesbaar je website is. Wij helpen jou met het maken van een goed leesbare website. Dit is van belang omdat de leesbaarheid invloed heeft op jouw score in de zoekmachines.

Google indexeert jouw pagina op de leesbaarheid en de tekst die op de pagina staat. Dit doen wij door de juiste zoekwoorden op jouw website toe te voegen en deze te koppelen aan de kernwaardes van jouw bedrijf. Zo bevat jouw website de juiste informatie voor Google en zorgen we dat deze teksten gebruikers maximaal uitnodigen om te converteren op de website.

Ook zorgen we voor meer verkeer op je website met linkbuilding. Linkbuilding is het verkrijgen van links op andere websites, die verwijzen naar jouw website. Hoe meer kwalitatieve links naar jouw website verwijzen, hoe interessanter Google jouw website vindt. Daardoor eindigt jouw website hoger in de zoekresultaten en ontvang jij meer verkeer. Met linkbuilding werken wij planmatig aan het creëren van meer links naar jouw website van andere kwalitatief hoogwaardige websites.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers op je website

70% van alle gebruikers klikt op een website op de eerste pagina. Hoe hoger de plaats in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers op jouw website terecht komen.

Meer conversies

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we dat je website hoger scoort in de zoekresultaten en meer bezoekers krijgt. Door pagina’s te maken die bezoekers maximaal aanmoedigt om conversies te doen, genereer je meer conversies en meer omzet.

Betere betrouwbaarheid

Een hogere plaats in de zoekresultaten draagt ook bij aan de betrouwbaarheid van de website. Omdat ze het gevoel krijgen dat jij de producten of diensten aanbiedt waar ze naar op zoek zijn, zullen bezoekers eerder je website bezoeken.

Ontvang meer informatie