Online Advertenties

Ontvang meer bezoekers op je website, behaal meer conversies en zorg voor terugkerende klanten

Wij zorgen dat je klanten jouw website direct vinden als ze via internet op zoek zijn producten of diensten die jij aanbiedt. Advertenties zijn een effectieve manier om meer bezoekers naar de website te krijgen, meer verkoop en een hogere omzet te krijgen. Of het nou gaat om Google, Linkedin, Instagram of Facebook. Wij helpen jou met meer verkeer naar je website.

De kracht van advertenties

Advertenties zijn een krachtige manier voor meer verkeer naar jouw website. Schakel Marketeers is Google partner en daarmee gespecialiseerd in het opzetten van effectieve campagnes. Deze worden op Google en op partnersites van Google getoond. Daarnaast helpen we met onze kennis ook bij het opstellen van advertenties voor Facebook, Instagram of Linkedin. Samen kijken we naar het zoekgedrag van bezoekers. Hiermee stellen we effectieve campagnes op die zorgen voor meer verkeer en meer conversies op jouw website.

Ons werk stopt niet bij het opzetten van jouw campagnes. We helpen je ook graag bij de optimalisatie van de gemaakte campagnes. Campagnes werken het beste als de pagina’s op de website en de advertenties goed op elkaar afgestemd zijn. We zorgen dat de campagnes aansluiten op de content van jouw website. Wanneer de campagnes online staan, controleren we de prestaties. Wij kijken hierbij naar hoe de prestaties van de teksten en of de campagnes op relevante websites getoond worden. Hierdoor behaal jij betere resultaten met je campagnes

De voordelen van advertenties

Creëer meer verkeer op jouw website

Advertenties zijn een efficiënte manier om meer bezoekers op de website te krijgen en meer verkopen te realiseren. Door campagnes te maken voor potentiële klanten die op zoek naar zijn naar diensten of producten die je aanbiedt, genereer je meer verkeer op de website en kun je meer verkopen realiseren.

Zorg voor terugkerende klanten door effectieve retargeting

Bereik klanten die vroegtijdig de website verlaten voor ze een aankoop hebben gedaan? Binnen advertenties is het mogelijk om effectieve retargeting campagnes op te zetten. Dit betekent dat gebruikers die op jouw website hebben gekeken, hier 30 dagen lang advertenties over te zien krijgen.

Behaal meer conversies door advertentie optimalisatie

Behaal meer conversies door het continue verbeter van advertenties. We zorgen dat jouw website en campagnes op elkaar afgestemd zijn, zodat klanten direct op de juiste pagina komen en makkelijker een aankoop maken.

Ontvang meer informatie