Cadar

Cadar is dé plug-in voor de automotive industrie

Cadar toont jouw voorraad haarscherp en vliegensvlug op je website. Onze ontwerpen zijn zo gebouwd dat ze bezoekers van je website maximaal uitdagen om contact met je op te nemen. Daardoor krijg je meer leads en verkoop je meer auto’s! Uiteraard levert Cadar ook je leads bij je af, of deze nu via de e-mail, telefoon of Whatsapp binnen komen.

Cadar

Waarom Cadar?

Onze Schakel software voor WordPress zorgt voor een correcte weergave van de actuele voorraad van je autobedrijf, inclusief overzichtspagina en voertuig detailpagina. Met onze software worden jouw voertuigen online beter gevonden en overzichtelijker weergegeven. Cadar zorgt ervoor dat jij weer zichtbaar bent en blijft. Wij optimaliseren en onderzoeken dagelijks nieuwe mogelijkheden zodat onze partners blijven voorlopen in de automotive industrie.

Als we Cadar in jouw website bouwen, zorgen we dat deze volledig op de stijl van je eigen website wordt afgestemd. Zo passen de voorraad- en voertuig detailpagina altijd perfect in de website. Je kunt kiezen voor een standaard ontwerp of een op maat ontworpen autodetail- en voorraadpagina. Onze automotive software werkt bovendien naadloos met onze andere marketing software.

De voordelen van Cadar

Val op binnen de Automotive

Onderscheid je van de massa door middel van een sterke, snelle website met een eigen identiteit. Met Cadar in je website geef je de de bezoeker een unieke online ervaring. Onderscheid je in de volledig transparante automarkt en val op in de portalenjungle van de automotive.

Elke auto een eigen bestemmingspagina

Dankzij onze software hebben alle voertuigen binnen jouw website een eigen bestemmingspagina en dat is uniek in Nederland! Dankzij deze feature binnen Cadar worden je voertuigen sneller gevonden en overzichtelijk weergegeven. Met Cadar hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw voorraadpagina of het binnenhalen van leads. Cadar zorgt ervoor dat jouw auto’s en bijbehorende data op de juiste manier worden getoond aan je klanten, dat ze makkelijk naar occasions kunnen zoeken en eenvoudig contact met je op kunnen nemen.

Effectieve retargeting campagnes

Cadar maakt het mogelijk om effectieve retargeting campagnes te bouwen binnen zowel Google als Facebook & Instagram. Dit betekent dat 
personen die een voertuig op jouw website hebben bekeken, hier 30 dagen lang advertenties over te zien krijgen. Wanneer op de advertentie geklikt wordt, leidt deze terug naar de voertuigdetailpagina op jouw website.

Versterk de klantervaring samen met onze partners

Nog meer waarde voor jouw klanten creëren met Cadar? Wij zorgen dat onze klanten voorlopen in de automotive. Elke dag zijn we samen met onze partners op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te zorgen dat onze klanten voorlopen in de automotive. Hierdoor kan jij de beste klantervaring weergeven en een winnaar worden in klantbeleving!

 • Voorraadbeheer door Autodata
  Autodata levert oplossingen aan de autobranche, waarmee je beter voertuigen kunt inkopen, adverteren en kopen. Cadar werkt naadloos met Autodata.
 • Online betalen door Notarieel Betalen
  Zorg voor een beter verkoopproces door de betaal module van Notarieel Betalen. Geef klanten de mogelijkheid om veilig en eenvoudig online een auto te kopen.
 • 360º graden foto’s door Spincar
  Breng de showroom naar de woonkamer van de klant met Spincar! Klanten kunnen het interieur & exterieur van de auto’s uit je showroom in 360º graden bekijken.
 • Call tracking door Qooqie
  Krijg inzichten in de klantreis door Call Tracking. Ontdek op welke momenten de telefoon niet wordt opgenomen en ontdek welke campagnes & zoekwoorden de meeste afspraken en verkopen opleveren
 • Lease & financieringsprijzen op de website
  Cadar werkt naadloos samen met verschillende leasemaatschappijen, zodat je klanten de mogelijkheid kan bieden om een nieuwe auto te leasen of te financieren