Cadar:
dé plug-in voor de automotive industrie

Cadar toont jouw voorraad haarscherp en vliegensvlug op je website. Onze ontwerpen zijn zo gebouwd dat ze bezoekers van je website maximaal uitdagen om contact met je op te nemen. Daardoor krijg je meer leads en verkoop je meer auto’s! Uiteraard levert Cadar ook je leads bij je af, of deze nu via de e-mail, telefoon of Whatsapp binnen komen.

cadar

Uniek in Nederland

Dankzij onze software hebben alle voertuigen binnen jouw website een eigen bestemmingspagina en dat is uniek in Nederland! Dankzij deze feature binnen Cadar worden je voertuigen sneller gevonden en overzichtelijk weergegeven. Met Cadar hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw voorraadpagina of het binnenhalen van leads. Cadar zorgt ervoor dat jouw auto’s en bijbehorende data op de juiste manier worden getoond aan je klanten, dat ze makkelijk naar occasions kunnen zoeken en eenvoudig contact met je op kunnen nemen.

Val op binnen de automotive

Cadar is dé ideale plugin voor Joomla. Het zorgt ervoor dat jouw voertuigen beter vindbaar zijn, overzichtelijk worden weergegeven en helpt je jouw verkoopresultaten te verbeteren.

Onderscheid je van de massa door middel van een sterke, snelle website met een eigen identiteit. Cadar zorgt ervoor dat de bezoekers van jouw website een unieke online ervaring beleven die jullie offline af kunnen maken. Onderscheid je in de volledig transparante automarkt en val op in de portalen jungle van de automotive.

Cadar zorgt ervoor dat je weer zichtbaar bent en blijft. Wij optimaliseren en onderzoeken dagelijks nieuwe mogelijkheden zodat onze partners voorlopen in de automotive.

De kracht van Cadar

Met Cadar hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw voorraadpagina of het binnen halen van leads. Hou je eindelijk tijd over voor andere zaken. Cadar zorgt ervoor dat jouw auto’s en bijbehorende data op de juiste manier worden getoond aan je klanten, dat ze makkelijk naar occasions kunnen zoeken en eenvoudig contact met je kunnen opnemen. Je kunt kiezen voor een standaard of op maat ontworpen autodetail- en voorraadpagina. Alle leads die binnen komen handelt Cadar vanzelfsprekend voor je af.

Blijf jezelf

Cadar WordPress plugin, voor de ondernemer die (uit zijn jas) wil groeien.

Verhoog je online verkeer en haal meer leads uit je website.

Cadar aanvragen